Cursuri - Be Story Teller
Cafetino

CAFETINO

Este curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat… fără foarte multe ustensile pompoase!

Are atingerea ciocolatei negre, aroma caramelului, lichior de cafea, un blat minunat cu ness și arahide coapte!

Este un desert îndrăzneț, cu personalitate puternica, elegant și apetisant.

 

 • Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! L-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.
 • Cursul video este completat și de un curs scris de 10 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc –schema de lucru care este foarte ușor de urmărit.
 • Vom învăța cum să lucrăm cu aceste matrițe într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.
 • Realizarea rețetei și tot ce implică: creme mousse-uri, eu folosesc extrem de puțin zahăr în rețete, veți vedea acest lucru (chiar și mousse-uri fără zahăr), blat, inserții. In cursul scris, este și o imagine cu secțiunea și straturile explicate.
 • Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

 

Îți pun următoarea întrebare 

 “Trebuie să te naști cofetar sau poți dezvolta asta în timp?”

 Îmi amintesc că miroseam tot ce urma să mănanc, dacă nu mirosea bine nici nu gustam. Și voi ați fost la fel? M-am bucurat, că toți ceilalți, de pâinea făcută în casă, de plăcinte, prăjituri ….de produse bune și naturale! Cea mai mare bucurie a mea a fost frișca naturală care se găsea în cofetarii sub formă vărsată…3kg de friscă mi-a pus doamna vanzătoare într-o pungă și ce credeți că a urmat? Am savurat-o pe toată fară să mi se facă rău.

  Au trecut anii și m-am apucat de torturi! Anisia, era bebeluș, iar eu noaptea vârcolac…studiam, citeam și urmăream o grămadă de site-uri, bloguri și tutoriale pe internet! Cum urma o zi de naștere a unui prieten se știa tortul era cadou din partea mea!! Toate astea până am urmat și cursurile de cofetar în cadrul unei scoli de specialitate! Profesorii iți deschid ochii…restul depinde doar de tine. Nu m-am angajat  în domeniu, am preferat să rămână o pasiune ,o activitate pe care s-o fac cu drag, în care să investesc timp și resurse pentru a învață în mod continuu. Ceea ce s-a și întâmplat! Și astfel am reușit să dezvolt brandul personal Bunătățile’lu Teo.

 Cine mă cunoaște știe că ador ciocolata neagră atât simplă cât și în creme pe care le-aș savura cu polonicul…ador mousseul, cremosul, ganacheul, pralinele …tot ce are ciocolata neagra să vina la mine! Vreți și voi? Chiar a luat naștere o dragoste mare în direcția ciocolatei. Exact ca în medicină și cofetăria are multe ramuri, iar într-un final observi că una dintre ele ți se potrivește perfect !”

Că să răspund la întrebare: Depinde de tine, atâta tot.

 

 • Ce este cursul Desert Cafetino?
  În acest curs vei afla cum să faci exact desertul așa cum le fac și eu! Întregul mod de lucru se află în acest curs!! Cursul cuprinde o parte video de 52 minute și un suport scris de 10 pagini cu toate detaliile.
 • Se derulează între anumite ore cursul?
  Nu! Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!
 • Am acces pe viață?
  Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!
 • Îl pot accesa de oriunde?
  Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!
 • Cum se poate cumpăra cursul? Contează moneda?
  Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
  Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!
 • Trebuie să investesc mult ca să pot realiza desertul Cafetino?
  Nu! În primul rând îți trebuie un singur silicon care nu este scump! Eu am ales matrițele de la Pavoni pentru că se lucrează foarte bine, au 20 de inserții (asta însemnă că faci 20 de prăjituri dintr-o lovitură) și nu sunt scumpe! Echipa de la Cofetarul Isteț vă poate oferi mai multe informații!
 • Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza acest desert?
  Nu! Cursul este gândit în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor:pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!
 • Când pot face Desertul Cafetino?
  Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca! Ce este interesant este faptul că dacă ai uitat ceva poți accesa imediat cursul și te poți duce direct la partea care te interesează. Poți derula, de la un capitol la altul.
 • Pot face cadou acest curs unei persoane dragi?
  Desigur, îl poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

 

Cafetino!

Pe mine m-a fermecat încă de la prima vedere! Parcă eram hipnotizată!

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0