Biscuiții, poate cele mai iubite gustări atunci când dorim să fim răsfățați cu ceva dulce! Deosebiți, calorici, dulci și minunați în același timp.
Partea cea mai frumoasă a acestor biscuiți o reprezintă modul lor de servire: pot fi serviți, simpli, imediat după realizare sau după 2-3 zile înmuiați în lapte, cafea, ceai sau ciocolată caldă. Acest lucru se datorează texturii lor care se schimbă de la o zi la alta. Dacă în primele 2 zile textura lor este ușor umedă, cu trecerea zilelor ea devine crocantă, practic aveți parte de o nouă experiență culinară!
Pot fi realizați atât în dimensiune mare, cât și în dimensiune mai mică! Vă puteți juca cu imaginația obținând astfel produse exclusiviste. Atât cei dragi, cât și clienții voștri vor fi impresionați.
Am pregătit pentru voi 3 rețete de biscuiți, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi: biscuiți cu ciocolată și scorțișoară, biscuiți cu ciocolată și pastă de alune și biscuiți cu fistic și merișoare.
Biscuiți rustici cu ciocolată și scorțișoară
Biscuiți rustici cu ciocolată și pastă de alune
Biscuiți rustici cu fistic și merișoare
Aceste produse pot fi incluse în cadrul meselor festive/candy bar-uri alături de alte produse.
De asemenea, aceste produse pot fi aranjate în cutii, punguțe sau borcane! Le puteți oferi celor dragi sau le puteți așeza în vitrină dulce și să-i bucurați pe clienții voștri!
Structura Cursului
-
BISCUITS