– Caramel Spider Cake –
tort și monoporții
…am ajuns și la Tortul Caramel
Vom folosi mulajele lui Antonio Bachour atât la tort cât și la monoportii.
Mulajele au o calitate foarte bună, se lucrează foarte ușor cu ele. Tortul este foarte bine echilibrat, este exact cum trebuie să fie!
Ca și decor ne vom juca cu glazură Spider!
Am pregătit pentru voi un curs tare frumos, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp.
Chiar dacă pare complex la prima vedere, vom desluși misterele care se ascund în spatele acestor torturi. Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.
Complexitatea torturlui reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul unui entremet se ascund mai multe rețete. De aici reiese complexitatea lor!
Realizarea unui tort entremet necesită un timp mai îndelungat și elaborat în același timp, în comparație cu un tort normal. Timpul de realizare se extinde pentru că anumite semipreparate trebuie congelate pentru a putea fi introduse în schema finală a tortului.
Torturile entremet înseamnă o bună organizare astfel încât să ne usuram munca și să lucrăm eficient.
Structura Cursului
-
Caramel Spider Cake - Curs Video
-
Caramel Spider Cake - Curs Scris