Curs Cofetarie Online - Temperarea Ciocolatei
Temperarea Ciocolatei

CURS GRATUIT

LUCRUL CU CIOCOLATA ESTE CEVA MAGIC!

“Ciocolata este, poate, cel mai complex ingredient folosit în cofetărie! Un ciocolatier/cofetar de fiecare dată când lucrează cu ciocolată trebuie să o tempereze! Totul se învârte în jurul procesului de cristalizare a moleculelor de unt de cacao. Aceste cristale nu pot fi observate cu ochiul liber!”

Urmează pașii:

👉 Pasul 1: Scrie adresa ta de email

👉 Pasul 2: Îți trimitem Codul cupon și ai reducere 100%

MAI MULTĂ CREATIVITATE ÎN VIAȚA TA!

CIOCOLATA ESTE UN MOD CONTINUU DE A ÎNVAȚA ȘI DE A TE ȚINE ÎN PRIZĂ!

TEMPERAREA CIOCOLATEI

Magia se produce imediat ce intri în posesia cursului de temperare.
Mergi la structura cursului, secțiunea – ceva special – bonus și găsești pregătite cupoane de reducere!

 

CU CE MĂ AJUTĂ ACEST CURS?

Lucrul cu ciocolata, înseamnă înțelegerea tuturor proceselor ce au loc în interiorul ei, învățarea, stăpânirea și dobândirea abilitaților în lucrul cu acest ingredient unic, faptul că produsul final depinde de toate acestea, iar neatentiile duc la produse de calitate inferioară!

Untul de cacao este grăsimea naturală care se găsește în boabele de cacao și datorită lui trebuie să fie temperată ciocolată înainte de a fi folosită.

Practic a tempera înseamnă să te joci de-a încălzitul, răcitul și încălzitul până iese treaba.

Putem asemăna ciocolata temperată cu un diamant care are strălucire (luciu) fiind dur, tare și stabil, dar și frumos, apetisant în același timp… 

Dacă rupeți în mâna o bucată de ciocolată se aude un sunet plăcut ca și cum ar trosni ceva!

Îți prezint o metodă prin care poți tempera ciocolata. După ce stăpânești procesul de temperare magia se produce, o poți transforma așa cum dorești, orice îți trece prin cap. Totul mai departe depinde de indemnarea și imaginația ta.

TEODORA PANĂ

Având deja toată experiența mea îți va fi extrem de ușor!

Faptul că sunt îndrăgostită de ciocolată nu este o noutate. Cred că este cel mai frumos capitol din toată cofetăria. Să poți imortaliza pentru mult timp un moment al anului, folosind ciocolata, mi se pare incredibil.

Când faci ceea ce-ți place nu mai simți oboseala, nebunia și haosul care se creează în jurul tău atunci când lucrezi cu ciocolata….. nu mai contează! Colorantii  sar peste tot, ciocolata zboară și ea….este o magie totală!!!

„Ciocolata este, poate, cel mai complex ingredient folosit în cofetărie! Un ciocolatier/cofetar de fiecare dată când lucrează cu ciocolată trebuie să o tempereze! Totul se învârte în jurul procesului de cristalizare a moleculelor de unt de cacao. Aceste cristale nu pot fi observate cu ochiul liber!”

POȚI REALIZA CEVA UNIC

Ouă din ciocolată

Pentru realizarea acestor ouă am folosit ciocolată belgiană temperată manual…

 

O POVESTE CONTROVERSATĂ

Trufe de Ciocolată

Te îndrăgostești de ciocolată și de formele pe care le poate capăta!

 

BRAZI DE CRĂCIUN

Fiecare brad trebuie să fie animat de atmosfera sărbătorilor de iarnă, am realizat și globuri din ciocolată!

Ciocolata unul dintre ingredientele cele mai apreciate și iubite!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU - ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante.  Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0