Marshmallow
Marshmallow

Este un produs de cofetărie foarte îndrăgit de mulți dintre noi. Face parte din categoria dulciurilor aerate pe bază de bezea și gelatină, cu un raport caloric destul de ridicat.

Datorită gelatinei care se adaugă în rețetă, spuma aerată și delicioasa poate capăta diverse forme: poate fi turnată cu poșul sub diferite forme, se poate monta într-o tavă sau ramă metalică căpătând o forma dreptunghiulara, se poate folosi ca și compoziție la torturi sau în alte produse de cofetărie (în combinație cu alte creme sau texturi corcante).

Este curs online, un curs bine pus la punct, bine structurat

…astfel încât să fie accesat ușor și de oricine indiferent de țara în care locuiește și să fie ușor de lucrat…fără multe ustensile pompoase!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU – ÎN RITMUL TĂU

Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagine cu secțiunea și straturile explicate. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL

DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

 Cum se poate cumpăra cursul? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platforma noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut!

POT FACE CADOU ACEST CURS UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, îl poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

 

 

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

5
2 ratings
5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
  • April 20, 2019 at 04:55 pm

    Sunte-ti o echipa minunata si faceti cele mai bune cursuri online iar Teo nu mai zic cea mai dulce profesoara❤❤❤❤❤

  • April 7, 2020 at 10:59 am

    Imi place foarte mult cum vorbesti,totul foarte explicit !🥰