Nuga de casă - Rețetă pas cu pas.
Nuga de casă – Rețetă pas cu pas

Ție ce-ți aduce aminte de copilărie?

Oricâte rețete de nuga citești la o simplă căutare pe google reușești să ai o nuga delicioasă doar dacă încerci…

Reușești și experimentezi alături de mine 3 rețete de nuga. 

Nuga este un desert care ne amintește de copilărie, de timpul  petrecut cu prietenii, de perioada în care puteam să savurăm ceva dulce fără să ne gândim la consecințe, de voie bună și de toate jocurile copilăriei care începeau de la 9 dimineața și se terminau seara târziu.

Nuga o găseam doar în cofetării sau la comercianții ambulanți. Atunci nu credeam că se poate realiza și în casă….faptul că eram copii, cofetăria era mai singurul loc unde puteam găsi aceste produse.

Anii au trecut, ne-am maturizat, suntem liberi să alegem pentru noi!

Toate produsele dulci ni le putem prepara acasă cu ingrediente cât mai bune, iar rețetele pot fi accesorizate după gustul nostru!

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII URMÂND UN CURS DEDICAT

Nuga este un desert aerat, pe baza de bezea și poate avea o consistentă mai moale sau mai tare și asta în funcție de temperatura siropului preparat. Noi suntem cei care decidem consistența produsului final!

De cele mai multe ori nuga este asociată cu perioada sărbătorilor de iarnă. Este întâlnită în toate târgurile de Crăciun, chiar nelipsită, o găsim în multe variante. De asemenea este un produs cu valabilitate foarte mare, peste o luna de zile, și nu necesită condiții speciale de depozitare ca în cazul altor produse de cofetărie.

Nuga de casă - Rețetă pas cu pas

Nuga este întâlnită sub diferite denumiri și asta în funcție de zonele în care a apărut (turron în Spania, torrone în Italia, nuga de Montelimar-poartă numele orașului în care a fost realizată, în Franța) și este răspândită pe toate continentele. Rețetele sunt asemenatoare, cu mici diferențe ale ingredientelor.

Nuga de casă

Nuga poate fi accesorizata cu diverse fructe confiate (merișoare, caise, stafide, aronia, cireșe etc.), nuci (alune de pădure, arahide coapte, fistic, nuci comune etc), poate conține cafea, rom, vanilie, ciocolată, unt de cacao. Frumusețea acestui produs reiese tocmai din această diversitate a ingredientelor!

Nuga de casă - Rețetă

După ce a fost realizată, nuga poate fi asamblată între 2 foi de napolitană-gen sandwich, între 2 foi de vafă, poate fi tăiată în bucăți mai mici și acoperită parțial sau total în ciocolată.

Cursul video NUGA este completat și de un curs scris de 18 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit, practic această schemă reprezintă procesul tehnologic al acestui desert.

Facem cunoștință cu tot ce înseamnă procesele prin care trebuie să treacă incredientele pentru a ajunge la forma finală. Vom discuta despre rolul ingredientelor, despre mediul și modul de lucru, arome și îndulcitori, decor și depozitare. Vom învăța cum să lucrăm într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Teodora Pana - Cofetar

Teodora Pană

Având deja toată experiența mea îți va fi extrem de ușor!

Când faci ceea ce-ți place nu mai simți oboseala, nebunia și haosul care se creează în jurul tău.. nu mai contează!….este o magie totală!!!

Descoperi tehnica de lucru pas cu pas și cele mai importante aspecte, cum să realizezi siropurile, cum să stabilizezi bezeaua, cum să organizezi și să optimizezi timpul de lucru pentru că trebuie să fii foarte rapid și atent, ce îndulcitori să folosești, cum să eviți problemele ce pot apărea în realizarea siropului și ce soluții să aplici.

Nuga poate fi accesorizata după preferințele voastre cu diverse nuci/samburi: nuci comune, fistic, arahide, samburi de migdale, nuci braziliene etc.

Acest amestec de fructe confiate și diverse nuci aduce o aromă deosebită produsului, aduce un contrast estetic frumos cât și culoare în același timp. Fără acest joc de culoare și arome, nuga nu ar mai există și ar fi ceva banal. Practic combinația dintre acest amestec și masă de bezea este semnificația acestui produs-nuga.

Nuga de casă - Rețetă pas cu pas

 

Mulți pasionați de cofetărie nu au timp și nici buget alocat să meargă la cursuri practice.

80% dintre cei care merg la cursurile practice de cofetărie când ajung acasă nu au rezultate.

Experimentează!

COFETĂRIA PE ÎNȚELESUL TUTUROR

ÎNVEȚI CÂND VREI TU, ÎN RITMUL TĂU, ORICÂND ȘI DE ORIUNDE

Aceste cursuri se adresează tuturor pasionaţilor de cofetărie!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat).

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUI SE ADRESEAZĂ?

Îmi trebuie multă experiență ca să pot realiza aceste deserturi?
Nu! Cursurile sunt gândite în așa mod încât îl pot accesa toate persoanele pasionate indiferent dacă au mai multă sau mai puțină experiență! Se adresează tuturor: pasionați, cofetari cu experiență, zugravi …..oricine poate realiza acest desert!

✅ Acest cursuri se adresează tuturor pasionaților de cofetărie! Le-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și să le fie ușor în realizarea lui.

ACCES PE VIAȚĂ ȘI DE ORIUNDE!

Am acces pe viață?
 Da, ai acces pe viață la acest curs. Din momentul în care l-ai accesat este al tău pentru totdeauna. Chiar și când pleci în vacanță și vrei să te uiți, introduci userul și parola și funcționează perfect!

Îl pot accesa de oriunde?
 Indiferent de țara în care locuiești, poți accesa acest curs! Lumea online oferă multe posibilități și facilitează multe! Eu sunt adepta cursurilor online! De ce ? În primul rând mă uit la ele când am timp, costurile sunt mai mici pentru că nu trebuie să mă deplasez dintr-o țară în alta, am acces la curs toată viața! Și înainte de culcare cu telefonul în mână mă uit la cursuri!

ÎNVEȚI CÂND VREI TU – ÎN RITMUL TĂU

✅Ți s-a întâmplat să nu ai chef, dispozitie să muncești sau să studiezi, deși trebuia să o faci în acel moment?
Având la dispoziție un curs online, înveți când vrei tu –  la 3 noaptea sau la primele ore ale dimineții…

✅Poți urmări cursul mai repede sau mai lent, în funcție de ritmul tău.

✅ Cursul video –  este completat și de un cursul scris foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagine cu secțiunea și straturile explicate. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit.

✅ Vei învăța cum să lucrezi matrița într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

✅ Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

CE GĂSESC ÎN CURSURI?

✅ Cursurile video sunt usor de parcurs si primești metodele de lucru care funcționează! Realizarea rețetelor și tot ce implică.

✅ Cursurile video –  sunt completate și de un cursuri scrise foarte detaliate, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante, imagini cu secțiuni… Am integrat în cursul scris și o schemă bloc – schema de lucru care este foarte ușor de urmărit. 

Vei învăța cum să lucrezi într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.

Capitol dedicat decorului și tot ce implică acesta.

POT FACE CADOU ACESTE CURSURI UNEI PERSOANE DRAGI?

 Desigur, le poți face cadou unei persoane dragi! Va fi un cadou pe viață, va fi un cadou unic și care îl va ajuta în dezvoltarea lui profesională! Plus că te va ține minte pentru tot restul vieții!

CARE ESTE INVESTIȚIA MEA?

Cum se poate cumpăra un curs? Contează moneda?
 Cursul se poate cumpăra foarte simplu de pe platform noastră! Pașii sunt ușor de urmat, în caz că nu te descurci ne poți suna oricând la numărul de telefon din site și te vom ajuta!
Nu contează ce monedă ai pentru că se va face o conversie automată astfel încât indiferent dacă ai yeni, dolari, lire….transferul va fi făcut

SE DERULEAZĂ ÎNTRE ANUMITE ORE CURSURILE?

 Nu! Acest cursuri au fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care le va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

POSIBILITATEA SĂ REVEZI CURSUL DE MAI MULTE ORI PENTRU FIXAREA INFORMAȚIEI

Unele persoane spun că nimic nu se compară cu experiența directă, atunci când vezi live instructorul și îți împărtășește cunoștințele lui.

…de acord, DAR cursurile online au un avantaj incomparabil – faptul că poți revedea lecțiile de câte ori vrei, exact așa cum au fost predate și explicate.

Care este filmul tău preferat? de cate ori ai ravăzut acest film? Știu persoane care s-au uitat la un film și de 50 ori și încă îl mai urmăresc și acum.

Te poți întoarce la o anumită informație din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

 Acest curs a fost filmat de noi, montat și încărcat pe platforma noastră astfel încât persoana care îl va accesa va avea acces tot timpul, în orice oră a zilei. Chiar dacă ești la job nu pierzi nimic! Când ajungi acasă te poți uita în liniște la curs fără să te deranjeze cineva. Poți derula înainte și înapoi,…îl poți viziona oricând și la orice oră!

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0