Prăjituri Fructe Lucrate în Ciocolată

Am dezvoltat o metodă de lucru unică, tehnica este concepută pentru prăjiturile fructe lucrate în ciocolată!

Fructe Prăjituri!

Hai în cea mai mare comunitate a fructelor prăjituri!

 • Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie ! L-am gândit astfel încât și cei care au un minim de cunoștințe să-l poată accesa și  să le fie ușor în realizarea fructelor prăjituri.
 • Cursul video este completat și de un curs scris de 32 pagini foarte detaliat, cu multe explicații, cu poze și amănunte importante. Am integrat în cursul scris și o schemă bloc –schema de lucru care este foarte ușor de urmărit, practic această schemă reprezintă procesul tehnologic al acestor fructe prăjituri.
 •  În prima parte a cursului facem cunoștință cu ciocolata și mai tot ce înseamnă procesele prin care trebuie să treacă pentru a ajunge la forma finală perfect finisată. Vom discuta despre matrițe, coloranți, cicolată.  Despre aspectele care m-au făcut să aleg aceste forme de la Pavoni. Vom învăța cum să lucrăm cu aceste matrițe într-un mod plăcut, ușor și cu rezultate “elegante”.
 •  Capitolul 2 al cursului se focuseaza pe realizarea rețetelor și tot ce implică fiecare fruct în parte: creme mousse-uri , eu folosesc extrem de puțin zahăr în rețete, veți vedea acest lucru (chiar și mousse-uri fără zahăr), diferite blaturi, inserții diferite. La fiecare fruct există,  în cursul scris, și o imagine cu secțiunea și straturile explicate.
 •  Al treilea capitol este dedicat decorului și tot ce implică acesta: decor fructe, utilizarea și realizarea codițelor, veți cunoaște momentul exact când puteți aplica anumite tehnici de decorare, le-am explicat pas cu pas pentru că sunt anumiți timpi pe care trebuie să-i respectați. Există o ordine în ceea ce privește decorul final al acestor fructe.
 •  Veți învăța cum să le stocați și cum să le păstrați, cum le puteți transporta în siguranță, cum le puteți pune în evidență la un eveniment, cum să curățați într-un mod ușor și sigur matrițele, cum putem lipi corect un fruct pe un biscuit și de ce procedăm asa….foarte multe detalii argumentate pe care le-am învățat din experiență și când cunoști toate “necunoscutele” succesul este garantat!!! Am stricat ceva fructe până am ajuns la acest nivel și de fiecare dată am îmbunătățit până la formula actuală, cea de fructe perfect finisate.

 

 

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

5
2 ratings
5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
 • April 16, 2019 at 07:01 am

  Am știut că vreau acest curs de fructe prăjituri cum am și auzit de el, așa că l-am cumpărat imediat după ce a fost lansat. Este un curs foarte bine structurat, foarte bine gândit, multe tehnici noi la care ai acces oricând dorești. Aștept cu nerăbdare și alte cursuri! Felicitări și mult succes mai departe!

 • April 12, 2019 at 11:41 am

  Abia am asteptat sa cumpar cursul, este un curs foarte bine pus la punct si bine explicat, nu ai cum sa nu reusesti sa faci fructele prajituri chiar daca ai cunostinte minime in domeniul cofetariei. Pe mine m-a ajutat sa inteleg mult mai bine filmarea una e sa citesti cursul si alte e sa ai cursul in fata si sa vezi pe filmare exact ce trebuie sa faci. Perfect pentru persoanele care nu au timp si posibilitatea de a merge la cursuri! Mult succes pe mai departe, felicitari pentru tot ce ati facut si asteptam si alte cursuri!!!!