Tort Entremet
Tort Entremet

Este un tort modern, frumos la exterior cât și la interior, dar și complex în același timp. Complexitatea derivă din faptul că el combină diferite texturi, diverse creme și arome, iar timpul de pregătire este mai mare în comparație cu un tort normal. Este foarte important să fii organizat și eficient în același timp! Eficiența și timpul în prepararea acestor torturi sunt imperative.

Tortul este compus din 6 elemente, vom începe cu realizarea blatului și vom termina cu un elegant brâu de ciocolată realizat manual. Voi împărtăși cu tine tot modul de lucru, cum să creezi inserția, cum să realizezi caramelul curgător, cum să glazurezi tortul și să ai punctul de etajare corect fără a provoca neplăceri.

Un spectacol impresionant să tăi acest tort alături de cei dragi, iar surpriza să vină din interiorul lui!

Verde și Roșu

Legătura dintre noi și natură… asta semnifică pentru mine îmbinarea acestor culori. Îmi place să stau pe bancă, în aer liber, și să privesc întreaga pătură verde care se așterne în fața mea…este verdele din iarba care tocmai a răsărit, este prospețimea care apare în fiecare anotimp, este renașterea naturii pe care o vedem și simțim mereu… îți încântă ochii, te relaxează, iar sângele îți circulă armonios prin vene…acest roșu pâlpâie la vederea verdelui crud care te înconjoară!

Muncă și relaxare, agitație și odihnă…rosu și verde în două cuvinte. Tortul îmbină aceste două culori într-un raport echilibrat, astfel încât balanța să încline spre relaxare și odihnă, glazura verde pe care am ales-o semnifică acest lucru, este un verde deshis care îți încântă ochii. Parcă vezi prin el! Privești încântător spre ceea ce va urma, visezi la viitorul apropiat, la schițele și planurile creionate.

Roșul îți amintește că trebuie să trăiești, să te bucuri și să iubești!

Un curs special și anume un tort entremet etajat.  Alături de familie, de prieteni și de cei dragi ție, într-o atmosferă caldă și senină, vă puteți bucura cu toții de momente minunate și puteți încununa totul cu un tort deosebit.

Când mă gândesc la sărbători mă gândesc la caramel, nuci și la alte câteva elemente.

Acest tort atinge aceste idei: are caramel, are nuci coapte, migdale, fistic, ananas și cocos. Toate prinse într-o horă perfectă.

Iubesc brâurile din ciocolată! Atât simple cât și texturate. Sunt realizate manual. Îmi place să creez, iar sărbătorile asta înseamnă. Să faci ceva frumos cu mâinile tale și să împarți cu ceilalți bucuria acestui lucru realizat de tine. Brâul din ciocolată asta semifica…ne ține pe toți unul lângă celălalt, ne ține uniți și ne creează bucurii!

Iubesc florile naturale cât și florile uscate. Toate sunt atât de minunate! Cu mulți ani în urmă…cam  20 de ani…culegeam flori, le uscam și împreună cu soțul meu făceam tablouri….și acum privesc cu drag aceste talouri! Este ceea ce ne oferă natura, trebuie doar să le culegem! Și sunt eterne!

Tortul pe care vi-l propun conține toate aceste elemente: o explozie de arome, un brâu simplu și de mare efect din ciocolată, flori și conuri uscate ….toate într-o horă frumoasă!

Cum ar fi să ai propriul tău Vulcan?

Sună înfiorător? Probabil te gândești la unul care te înspăimântă cu lava lui fierbinte… ei bine…eu îți propun un Vulcan blând și prietenos, un Vulcan dulce și plin de arome !

Lava lui curge din inima tortului!

Un caramel curgător cu aspect de lavă! Ce poate fi mai minunat?

Un spectacol impresionant să tăi acest tort alături de cei dragi, iar surpriza să vină din interiorul lui!

Să ne adunăm cu toții în jurul lui, iar cu ochii plini de bucurie să ne înfruptăm că niște copii zglobii!

Garantie 100%

Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat.

Ai la dispoziție 14 zile să testezi cursul. Dacă ești nemulțumit de curs trimite-ne un e-mail și îți vei primi banii înapoi (100% garantat).

De ce? Pentru că avem încredere în cursurile noastre.

 Vrem să investești fără nici un risc!

Avem încredere în noi și am transmis încredere. Pe lângă încredere am transmis valoare și s-a întors valoare atât în viața noastră cât și în viața participanților.

Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima!

 

Cui i se adresează acest curs?

Acest curs se adresează tuturor pasionaților de cofetărie, cu mai multă sau mai puțină experiență, contează să vrei să înveți, iar când ai toate elementele totul devine și mai ușor!

Ce conține cursul?

Cursul este format din 2 părți: o parte video și o parte scrisă. Cursul video durează 1h20min , iar cursul scris are 20 de pagini, poate fi printat și salvat pe calculator sau chiar pe telefon.

Ce conține cursul scris?

Cursul scris este foarte detaliat, este plin de informații și tehnici de lucru. Aici găsești rețetele explicate pas cu pas, înveți cum să faci o glazură foarte simplă și de efect, cum să glazurezi torturile, cum să etajezi corect, înveți să faci un brâu din ciocolată într-o manieră simplă, sigură și rapidă, înveți să lucrezi cu caramelul curgător care este “vulcanul” din inima tortului…..

Ce voi vedea în cursul video?

Îți arăt cum să faci acest tort! Fără secrete!

Tot ce este detaliat în cursul scris ia viață în cursul video!

 Aș putea să fac cadou acest curs unei persoane dragi?

Da, poți face cadou acest curs, va fi un cadou minunat, un cadou pe viață, iar de fiecare dată când se va uita la curs își va aduce aminte de faptul că cineva i-a făcut cadou acel lucru care i se potrivește perfect, un cadou inedit!

Cum adică pe viață?

Exact pe viață! Din momentul în care ai luat un curs de la noi, el îți va aparține și te poți bucura de el toată viața. Echipa Bestory Teller garantează acest lucru! Ne-am luat angajamentul de a duce acest proiect până la adânci bătrâneți, iar după noi vor rămâne urmașii care vor contiuna ceea ce noi am început să facem cu mare drag și pasiune!

 M-am decis să cumpăr acest curs! Cum pot plăti? Ne întâlnim și vă aduc banii?

Ne bucură acest fapt, plata se realizează foarte simplu și comod…chiar de la tine din birou sau din fotoliu. Intri pe www.bestoryteller.ro, accesezi din meniu Cursuri online, iar aici bifezi cursul și ești la un pas de a intra în posesia lui. Cu un card  și câteva date introduse te poți declara unul dintre cursanții noștri.

Am cumpărat cursul! Când intru în posesia lui? Mi-l trimiteți pe mail?

Imediat după ce ai făcut plata ai acces instant la curs! Trebuie doar să dai click pe el și se va deschide. În cazul în care ai ieșit de pe site-ul nostru, te întorci, introduci userul și parola, mergi la cursul cumpărat și el pornește!

Nu îl trimitem pe mail pentru că ocupă extraordinar de mult spațiu, este ca un film…fiecare cursant îl poate urmări de pe platforma noastră, iar fiecare cursant are userul și parola lui.

Ce fac? Am pierdut cursul? Când îl mai faceți?

Nu ai pierdut nimic! Cursul este filmat de noi și montat pe platforma noastră. Poți să ai acces la el oricând, la orice oră din zi și noapte!

Din momentul în care noi am anunțat că am lansat cursul, el va fi pentru totdeauna în platformă. Și este al tău!

Dacă ai copii mici este minunat! 

Puteți viziona împreună cursul sau după ce ai petrecut toată ziua cu ei, seara, după ce i-ai culcat, te poți cuibări în fotoliu, accesezi platforma noastră și te loghezi. Multe suntem exact așa…după ce adorm copilașii,  începem “să robotim”.

Sau dacă ai un job care îți ocupă toată ziua, seara în liniște accesezi cursul, deci nu ai pierdut nimic! Oricât de încărcat îți este programul, nu pierzi nimic!

Avantajle unui curs online marca BestoryTeller

  • Îl cumperi o singură dată și îl ai pentru toată viața.
  • Ai acces oricând la el, la orice oră din zi sau noapte.
  • Ai acces din orice zonă și colț al lumii, lumea onlie oferă aceste posibilități. Chiar și când ești în concediu și ai chef să ne urmărești , te poți loga pe platformă și urmărești cursul.
  • Ai costuri foarte bune: nu trebuie să călătorești, nu mai trebuie să-ți cauți cazare….deci economisești bani!
  • Fără secrete! Toate cursurile sunt atât de bine filmate și explicate încât toți cursanții noștri au făcut produsele din prima.
  • Poți face cadou unul dintre cursurile noastre unei persoane dragi.
  • Sunt cursuri care ne reprezintă: atât prin decor cât și compoziții, găsești originalitate, tehnici noi, toate detaliile sunt explicate foarte simplu, pe înțelesul tuturor și fără secrete.

Când pot realiza Tortul Entremet?

Imediat, după ce ai văzut partea video și ai citit cursul scris, te poți apuca! Ce este interesant este faptul că dacă ai uitat ceva poți accesa imediat cursul și te poți duce direct la partea care te interesează. Poți derula, de la un capitol la altul.

Poți face tortul în același timp cu mine! Îl facem împreună!

Trebuie să investesc mult ca să pot realiza acest tort?

Nu! Nu avem nevoie de silicoane sau alte ustensile pompoase. Lucrăm cu ce avem prin casă!

 

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0