Tort Rosie

 Cine nu iubește roșiile? Aceste fructe minunate ne fac zilele mai frumoase și preparatele mai delicioase!

 În anul 2018 a fost prima dată când am cultivat foarte multe răsaduri de roșii, peste 300 de fire. Le-am îngrijit cu mare atenție și le-am observat evoluția în fiecare zi.

Această experiență frumoasă m-a îndemnat că în anul următor, 2019, să plămădesc cu mâinile mele primele roșii fructe prăjituri. Le-am realizat cu mare dragoste și cu foarte multă răbdare! De ce spun acest lucru? Pentru că aceste fructe prăjituri cu aspect de roșie se modelează fără matrițe. Le-am modelat cu mare atenție, astfel încă aspectul lor să ducă foarte mult către roșiile naturale.

Aspectul cel mai frumos la această metodă de lucru îl reprezintă faptul că puteți realiza roșii de diferite dimensiuni. De la roșii mici până la roșii sub formă de tort cu o greutate destul de mare.

Sunt de mare impact aceste prăjituri, toți cei din jur le vor aprecia și vor fi foarte uimiți de forma lor. Puteți realiza seturi: tort roșie și monoporții sub formă de roșii.

Declar ziua de 17 August – Ziua Roșiilor Prăjituri!

Anul 2019 a fost și anul în care am introdus, pentru prima dată în tematica candy bar-urilor de eveniment, conceptul de prăjitură roșie. A fost un succes formidabil!

Să fiți curajoși și să introduceți această prăjitură în cadrul diferitelor evenimentelor cu care va veți întâlni!

Roșia, pe care v-o propun azi, conține un blat delicios cu fistic, curd de lămâie și busuioc, ganache de ciocolată albă cu zmeură și mousse de vanilie.

Totul așternut pe “firimituri” de blat cu fistic și nuci coapte. O nebunie de roșie!

Gustoasă, aromată și parfumată!

Tort Rosie

Pasul urmator pe care trebuie sa-l faceti este sa puneti pasiunea in practica pentru a realiza aceste minunate rosii prajituri.

 Sa impartasiti aceasta experienta cu cei dragi cat si cu cei care va sunt clienti, reprezinta lucrul cel mai important.

Abia astep sa vad creatiile voastre!


Sa aveti o recolta bogata!

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Mulți pasionați de cofetărie nu au timp și nici buget alocat să meargă la cursuri practice. 80% dintre cei care merg la cursurile practice de cofetărie când ajung acasă nu au rezultate. Experimentează!  Prima platformă din România. Cursuri Online de Cofetărie. COFETĂRIA PE ÎNȚELESUL TUTUROR. ÎNVEȚI CÂND VREI TU, ÎN RITMUL TĂU, ORICÂND ȘI DE ORIUNDE. Aceste cursuri se adresează tuturor pasionaţilor de cofetărie! Garanție 100% Respecți toți pașii din curs și rezultatul este garantat. Nu am nici un client nemulțumit! Toți reușesc din Prima! Exclusiv pe platforma www.cursuri.bestoryteller.ro Ești doar la un click distanță să descoperi metode de lucru unice care impresionează chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0