Tort cu brâu din ciocolată și coroniță de flori
– WEDDING CAKE –
Este un tort foarte elegant!
Tortul este decorat cu o coroniță din flori uscate, o coroniță realizată manual de draga noastră prietenă Anca. Am o surpriză pentru voi toți: Anca este invitată noastră în acest curs și o să va arate exact cum să realizați această coroniță.
Este un tort foarte elegant, are un brâu din ciocolată modelat manual… are o textură care îi dă un farmec aparte… este decorat cu o coroniță din flori uscate, o coroniță realizată manual… Cursul are și un capitol destinat decorurilor din ciocolată, decoruri pe care le iubesc și care se realizează într-un mod rapid și de mare efect.
Am pregătit pentru voi un curs tare frumos, un curs complex din punct de vedere al tehnicilor de lucru, dar minunat în același timp.
Chiar dacă pare complex la prima vedere, vom desluși misterele care se ascund în spatele acestor torturi. Totul este matematică, iar dacă vom respecta algoritmii de lucru, succesul este garantat.
Complexitatea torturlui reiese în primul rând din succesiunea straturilor ce ni se dezvăluie în momentul în care tăiem un astfel de tort. Această succesiune este alcătuită din diferite semipreparate. Ce înseamnă acest lucru? Practic în interiorul unui entremet se ascund mai multe rețete. De aici reiese complexitatea lor!
Realizarea unui tort entremet necesită un timp mai îndelungat și elaborat în același timp, în comparație cu un tort normal. Timpul de realizare se extinde pentru că anumite semipreparate trebuie congelate pentru a putea fi introduse în schema finală a tortului.
Torturile entremet înseamnă o bună organizare astfel încât să ne usuram munca și să lucrăm eficient.
Structura Cursului
-
WEDDING CAKE - Curs Video
-
WEDDING CAKE - Curs Scris