Rețetă Blat Joconde
Rețetă Blat Joconde

Fistic, migdale, o explozie de arome și de mare efect.

„…nu folosim agenți de creștere, ne folosim de aerarea mecanică…” Este foarte simplu ce avem de făcut! Îți sufleci mânecile și te pui pe treabă.

Îl puteți reliza la Tortul Entremet, la Brioșe sau oriunde folosiți blat.

Ești pasionat de cofetărie? Sigur ai un mixer, cuptor, un bol și o spatulă, fără ustensile pompoase.

„…adaugi făină de migdale, amesteci ușor cu mișcări circulare, este un blat bun, o să vedeți!…”

Se asortează cu orice sărbătoare specială din viață ta!

 

Structura Cursului

Instructor

Admin bar avatar
Sunt pasionată de cofetărie, de tot ce înseamnă frumos și nou, iar cel mai mult mi place să împărtășesc cu cei din jurul meu impresii și experiențe dulci! Fiți dulci în fiecare zi!

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0